Известие

Collapse
No announcement yet.

Кора за двигател!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Кора за двигател!

Искам да попитам дали някоий знае откъде мога да намеря кората която е отдолу под двигателя на алфа 156 1.8 и колко горе долу струва

Първоначално публикувано от latimer Покажи съобщение
    Искам да попитам дали някоий знае откъде мога да намеря кората която е отдолу под двигателя на алфа 156 1.8 и колко горе долу струва
    Провери тук:
    http://www.avtokori.com/types/alfa-romeo.php
    sigpic

Comment

не помня колко беше но беше доста,счупена ли е товята?
      няма смисъл от нова,взимаш метални или алуминиеви листчета и с нитачката тап пат...
      при мен цялото ухо го нямаше и си го правих сам :P
      Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

Счупена е и се влачи.Мерси много за информацията

Comment

http://www.avtosklad.bg/8/%D0%9A%D0%...Romeo-156.html
          Първоначално публикувано от latimer Покажи съобщение
          Тук ги има и са на добра цена
          ALFA ROMEO 159 2,4 JTD 210 PSsigpic

Comment

Аз си взех от този сайт "автокори" и изглежда добра. Пластмасата е дебеличка, а и не е много скъпа-100 лева..Другата седмица ще я слагам.

Comment

Аз наложих моята върху тавана на едно разглобено купе, със спрей очертах, после с флекса, и сега след още час работа ще имам две кори, даже на ламаринената ще направя няколко допълнителни отвора.....
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

И аз съм с двете ръце за кора под двигателя, но на всичките, които намирам пише, че са за бензиновите 1.6, 1.8 и 2.0, а за моя двигател не намирам. Бихте ли ми казали дали има разлика в моделите или пък захващането им или са универсални?
                Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщение
                  Аз си взех от тази фирма кора.Доволен сьм.Дупките малко се разминаваха но си направих нови и направо кората заспа.С доставката до Бургас ми излезе 113лева.
                  алфа 156 1.8тс16v

Comment

за всеки двг подкартерната кора е различна, моята беше цепната, и сега чакам да ми пристигне от италия новата кора(360 лева) ЗАСТАХОВАТЕЛИТЕ ПЛАЩАТ!

ОБИЧАМ ГИ ТЕЯ ХОРА!!
                    sigpic
                    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Моята кора също я взех от автокори. Водят се универсални за 156 за бензин и дизел, само при дизела трябвало да се изреже на едно място за кулера или за филтъра!
                      Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

fuji за колко време ти доставиха кората?

Comment

Ако някой има време и матрял - ей това мое да си направи....
                          Attached Files
                          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                            Ники, тая ламарина не е ли тежичка?
                            Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                              Ей,човеко,няма ли да дрънка тая ламарина вместо малко да "обира " шума и вибрациите?
                              Иначе е перфектен щит за двигателя.Браво!!!
                              Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
                              Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

Working...
                              X